BejelentésEGYTENGELYES TRAKTOR KIEMELKEDŐ MINŐSÉGBEN, 15 ÉVE A MAGYAR PIACON
DÁVID-KOVÁCS KERESKEDŐHÁZ 1181 BUDAPEST MARGÓ U. 50. TEL:06708830772, david.kovacs.ker@gmail.com

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

Adatvédelmi irányelvek

Dávid Szilárd E.V. elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme iránt, és nagyon komolyan veszi az ügyfél információbiztonságára vonatkozó felelősségét. Az általunk végzett adatgyűjtés és adatfeldolgozás tiszta és átlátszó folyamatokból áll.

Ez a nyilatkozat az alábbiakat rögzíti:

· Milyen személyes adatokat gyűjtünk Önről és dolgozunk fel a velünk való ügyfélkapcsolata keretében, és webhelyünk szolgáltatásaink használatával kapcsolatban;

· Honnan szerezzük ezeket az adatokat;

· Mit teszünk ezekkel az adatokkal;

· Hogyan tároljuk az adatokat;

· Kiknek továbbítjuk / fedjük fel ezeket az adatokat;

· Hogyan vesszük figyelembe az Ön adatvédelmi jogait;

· És hogyan felelünk meg az adatvédelmi szabályoknak.

Az összes személyes adat gyűjtése és feldolgozása az ír és az EU adatvédelmi törvényeinek megfelelően történik.

Dávid Szilárd E.V. Magyarországon bejegyzett vállalkozás, (1181 Bp. Vándor S. u. 3.)

Személyes adatok alatt értendő minden azonosításra alkalmas Önnel kapcsolatos információ.

Személyes adatokat gyűjthetünk Önről, amikor vásárol nálunk.

A következő típusú adatokat gyűjthetjük:

a. Név, lakcím, e-mail cím, telefonszám;

Adatait a következő célokra használhatjuk fel:

a. Az Ön által kért termékeket és szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek;

Csak ott dolgozzuk fel az Ön személyes adatait, ahol van erre jogi alapunk. A jogi alap attól függ, milyen céllal gyűjtöttük az adatokat, és milyen célra kell őket felhasználnunk.

A legtöbb esetben azért kell feldolgoznunk az Ön személyes adatait, hogy adás-vételi szerződést köthessünk Önnel.

Nem őrizzük az Ön adatait hosszabban, mint ami ahhoz szükséges, hogy teljesüljön a feldolgozás célja. A megfelelő őrzési időszak meghatározásához figyelembe vesszük a személyes adatok mennyiségét, természetét és érzékenységét, az általunk történő feldolgozásuk célját, és hogy ezeket a célokat egyéb eszközökkel is el tudjuk-e érni.

Miután már nincs szükségünk személyes adataira, biztonságosan eltávolítjuk és megsemmisítjük őket. Azt is figyelembe vesszük, tudjuk-e és hogyan tudjuk csökkenteni az általunk az idő során használt személyes adatok mennyiségét, és tudjuk-e az Ön személyes adatait névtelenül használni, hogy többé ne legyenek Önnel kapcsolatba hozhatók, és ne lehessen általuk Önt beazonosítani, amely esetben az információkat az Ön értesítése nélkül felhasználhatjuk.

Szigorú biztonsági eljárásokat követünk személyes adatainak tárolása, továbbítása, valamint a véletlenszerű elvesztés, megsemmisülés és sérülés elleni védekezés során.

Személyes adatait nem osztjuk meg.

Bizonyos körülmények esetén Önnek jogában áll:

· Információt kérni arról, hogy rendelkezünk-e személyes adatokkal Önről, és ha igen, milyen adatokkal, valamint milyen célból tároljuk/dolgozzuk fel őket.

· Hozzáférést igényelni személyes adataihoz. Ezáltal lehetősége nyílik az Önről tárolt személyes adatok másolatát kézhez kapni, és megbizonyosodni arról, hogy szabályosan jártunk el.

· Módosítást kérni a birtokunkban lévő személyes adatokra vonatkozóan. Ez lehetővé teszi az Ön számára, hogy pontosítsa vagy kiegészítse a személyes információkat.

·Személyes adatainak törlését kérni. Ezáltal lehetővé válik, hogy személyes adatainak törlését vagy eltávolítását kérje tőlünk, amennyiben nem rendelkezünk alapos indokkal azok további feldolgozását illetően. Szintén jogában áll, minden olyan személyes adat törlését vagy eltávolítását kérni tőlünk, melyekre vonatkozóan Ön élt a feldolgozás elleni tiltakozáshoz való jogával.

·A személyes adatok feldolgozásának korlátozását kérni. Ezáltal lehetősége van kérni az Önnel kapcsolatos személyes adatok feldolgozásának felfüggesztését, például ha azok pontosságának, - vagy feldolgozásuk okának - megállapítását szeretné.

·Személyes adatainak továbbítását kérni, elektronikus és strukturált formában, saját maga vagy külső fél számára (ennek közismert elnevezése az „adathordozhatóság”). Ez lehetővé teszi, hogy adatait tőlünk elektronikusan használható formátumban elkérje, és külső félnek továbbítsa elektronikusan használható formátumban.

·Visszavonni beleegyezését. Korlátozott esetekben, amennyiben Ön beleegyezett személyes adatainak egy meghatározott célból történő gyűjtésébe, feldolgozásába és továbbításába, Önnek jogában áll bármikor visszavonni ezen meghatározott célú felhasználásra vonatkozó beleegyezését. Amint értesültünk arról, hogy Ön visszavonta a beleegyezését, adatainak- az eredetileg jóváhagyott célból történő - feldolgozását megszüntetjük, amennyiben nincs más jogszerű alapunk annak folytatására.

Amennyiben Ön élni kíván bármely, itt felsorolt jogával, kérjük keresse postai úton Dávid Szilárd E.V.-t (1181 Bp. Vándor S. u. 3.)

A személyes adatokhoz való hozzáférés nem díjköteles.

Bizonyos információk megadására szükség lehet az Ön részéről, hogy elősegítse személyazonosságának megállapítását és hozzáférési jogának biztosítását (vagy bármely más jogának gyakorlását). Ez is egyike biztonsági intézkedéseinknek, mely megakadályozza, hogy személyes adatok illetéktelen személyek birtokába jussanak.

Adatvédelmi szabályzatunk időről időre módosulhat. A megállapításokra vonatkozó változásokat közzétesszük webhelyünkön vagy e-mailben közöljük Önnel.

Budapest, 2018-05-19

 

 

Dávid Szilárd E.V.
Üzenetküldés
KÉREM ADJA MEG E-MAIL CÍMÉT, ÉS HOGY MELYIK GÉPRE SZERETNE AJÁNLATOT KÉRNI.

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!